BORANG PESANAN

As Salam...

Terima kasih kerana anda sudi mengunjungi dan membeli-belah di Haniza Collection. Saya berharap hanya anda yang betul-betul berminat dan serius sahaja dapat mengisi borang pesanan ini.

Terima kasih atas sokongan anda semua.

Nama:
Alamat Email:
Nombor Telefon:
Alamat:
Item (Kod/Warna/Saiz/Kuantiti/Harga):
Komen/Pertanyaan:
Cara Bayaran: Maybank2u
CIMB Clicks
ATM Transfer
Lain-lain
Bayaran akan dibuat dalam masa: 24 jam
48 jam
Saya bersetuju dengan Terma & Syarat Haniza Collection: Ya
Tidak

Anda diminta memasukkan alamat email Haniza Collection (hanizacollection@gmail.com) semasa hendak membuat transaksi bayaran secara online banking/transfer.

Sila pastikan anda menyemak bahagian SPAM/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya anda tidak mendapat balasan email dari Haniza Collection dalam tempoh 24-36 jam selepas membuat tempahan.

Terima kasih.


Put a website form like this on your site.

Sabtu, 7 Disember 2013

7/12/2013 : SERUM RAMBUT

SERUM RAMBUT
Harga RM75 sm / RM80 ss
Serum rambut sangat banyak sekali manfaatnya bagi kecantikan Anda , serum rambut juga dapat melindungi rambut dari sinar matahari dan membuat rambut lebih sehat dan kuat. Tidak hanya itu memakai serum rambut juga dapat membuat rambut lebih berkilau dan bersinar. Penggunaan serum rambut juga harus tahu tatacaranya agar rambut tidak lepek dan cepat kotor. Menggunakan serum rambut sebaiknya saat rambut setengah basah agar memperoleh hasil yang maksimal. Berikut manfaat baik dan penting menggunakan serum rambut untuk kecantikan Anda. 1. Rambut terlihat berkilau Serum membuat penampilan rambut terlihat berkilau. Rambut kering, keriting, kasar dan tidak terkendali dianggap kutukan bagi wanita. Dan, serum rambut dapat membuat rambut jadi mudah diatur dan kemilau. Ini juga dapat menghilangkan kesan kusam pada rambut dan menghilangkan kusut dengan mudah. 2. Kerusakan Dengan mengoleskan serum ke seluruh rambut secara tertatur sehabis keramas, Anda dapat mengatasi kerusakan rambut. Serum efektif melindungi rambut dari efek berbahaya dari alat-alat styling, polusi, debu dan cuaca ekstrem. 3. Perlindungan terhadap sinar UV Beberapa merek serum rambut mengandung formula perlindungan terhadap sinar UV. Terlalu sering terkena paparan sinar matahari dapat menyebabkan kerusakan pada rambut. Perlindungan UV dalam serum rambut dapat melindungi rambut dari kerusakan akibat matahari. 4. Penyejuk Serum rambut bertindak sebagai agen pendingin untuk rambut. Alih-alih menggunakan minyak yang justru dapat membuat rambut semakin berminyak dan lepek, serum dapat digunakan untuk menyejukan rambut. Serum efektif mengendalikan masalah rambut kasar, dan membuatnya jadi lebih mudah ditata. 5. Perlindungan terhadap alat styling rambut Alat pengeriting bisa menyebabkan kerusakan jangka panjang pada rambut. Untuk itu, Anda membutuhkan serum yang dapat menahan efek samping dari penggunaan alat styling pada rambut. Serum rambut bisa menjadi pelapis yang menghalangi kerusakan rambut akibat terlalu sering menggunakan alat pelurus atau pengeriting rambut. Inilah 5 Manfaat baik menggunakan serum rambut dan perlu Sobat ingat apabila rambut sobat terlalu berminyak jangan terlalu banyak menggunakan serum rambut agar rambut tidak mudah lepek dan cepat kotor.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...