BORANG PESANAN

As Salam...

Terima kasih kerana anda sudi mengunjungi dan membeli-belah di Haniza Collection. Saya berharap hanya anda yang betul-betul berminat dan serius sahaja dapat mengisi borang pesanan ini.

Terima kasih atas sokongan anda semua.

Nama:
Alamat Email:
Nombor Telefon:
Alamat:
Item (Kod/Warna/Saiz/Kuantiti/Harga):
Komen/Pertanyaan:
Cara Bayaran: Maybank2u
CIMB Clicks
ATM Transfer
Lain-lain
Bayaran akan dibuat dalam masa: 24 jam
48 jam
Saya bersetuju dengan Terma & Syarat Haniza Collection: Ya
Tidak

Anda diminta memasukkan alamat email Haniza Collection (hanizacollection@gmail.com) semasa hendak membuat transaksi bayaran secara online banking/transfer.

Sila pastikan anda menyemak bahagian SPAM/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya anda tidak mendapat balasan email dari Haniza Collection dalam tempoh 24-36 jam selepas membuat tempahan.

Terima kasih.


Put a website form like this on your site.

Khamis, 25 Julai 2013

24/7/2013 : MAKLUMAN

Assalammu'alaikum dan Salam Sejahtera buat semua pelanggan yang disayangi... :)

Untuk makluman semua, order dan bayaran terakhir yang diterima bagi semua item dalam koleksi "Haniza Collection" ialah pada 
28 Julai 2013 (Ahad). Pengeposan terakhir ialah pada 29 Julai 2013 (Isnin). Haniza Collection akan bercuti sehingga 18 Ogos 2013 (Isnin) nanti sempena dengan cuti Hari Raya Aidilfitri. Tempahan akan dibuka semula pada 19 Ogos 2013 (Selasa) nanti.

Jadi, jangan tunggu lama-lama ye. Jom order cepat-cepat tau! Stok dah banyak menyusut... Siapa cepat, dia yang dapat ye. :)

Terima kasih n Happy Shopping!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...